Ana Sayfa > usengec_sef > Blog

Üşengeç Şef

Kısa sürede güzel yemek yeme kafası

Ivır Zıvır


Tatları bilmesem bile bir denemek lazım gelir. Hamiş olarak yeni şeyleri denemek depomin, namı diğer mutluluk hormonu, salgılatıyormuş. O yüzden deneyiniz olmadı denemeyi deneyiniz. 1) Karnı Bahar Pizza Hamuru 2) Kabak Pizza Hamuru3) Makarna Pizza Hamuru4) Simit Pizza Hamuru5) Tortilla Pizza Hamuru6) Brokoli Pizza Hamuru7) Bisküvi Pizza H..
18 Kasım 2015 10:19   Yorumla   
Artık menü burada'ya sadece restoran sahipleri değil herkes menü ekleyebiliyor.Menü eklemek çok basitleşti. Menüsünü ekleyeceğiniz restoran sayfasında "Menü Fotoğrafı Ekle" linkine tıklıyorsunuz. Sonra telefonunuzla fotoğrafı çekip gönderiyoruz. Bu kadar :)Böylelikle restoranların menüsü neymiş? Ne fiyatmış? Sorularını cevaplarını hep bir..
21 Ekim 2015 18:34   Yorumla   
Balık yemeği seven bir kişi olarak. İstanbul'a bu yeni taşındığım sürelerde sık  sık balık yiyorum. Neredeyse her köşe başında bir balıkçıya rastlayabiliyorum. Migros gibi zincir marketlerin çoğunluğunda bir balık bölümü oluyor. Ankara'da ise her köşe başında tavuk dönerci olur. İstanbul'da tavuk dönerin arasına buldukları her şeyi tıkıştırmal..
19 Ekim 2015 23:07   Yorumla   
İlk buluşmada akılda bir sürü soru vardır. Nasıl biri, neler konuşmak gerek, ne giymek gerek, hediye almak gerek mi, neler yapmamak gerek...Liste uzar da uzar.... Bu yazıdan sonda en azından kafanızda seçilecek mekan konusunu ortadan biraz olsun kalkacaktır :)Tamam buluşma ayarlandı, potansiyel sevgili ilk nereye götüreceksiniz? Hayat bu sizi ..
14 Ekim 2015 11:52   Yorumla   
Geçen de avakodolu tavuk yedim. Gayet güzeldi. Keşke değişik şeyler yiyebileceğimiz el altında daha çok restoran olsa.
05 Ekim 2015 16:51   Yorumla   
Menü Burada'ya bir çok özellik ekledik. Bunları öğrenmenin en keyifli yolu siteyi kullanmanız olacaktır:) Yine de başlıca özelliklerden bahsetmessek olmaz. Bu özellikler sofra, blog, gurmelik... Sofrayı gerçek yaşamınızda bir davet verdiğinizde çağırdığınız arkadaşlar topluluğu olarak düşünebilirsiniz. Gerçek yaşamdakinin sanal ..
12 Eylül 2015 11:02   Yorumla   
Önceki   1   Sonraki
Yemek yemek için bir saat yol gidebilme potansiyeliniz varsa ve kısa sürede mutfağınızda güzel yemek yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Henüz çok yeni olduğu için biraz az içerik var ama zamanla artacak. Israrla takip edniz.